Pasta jajeczno- łososiowa - przepis. Przepisy na Potrawy z ryb, ciasta, drugie dania, przystawki, napoje, desery, zupy.
Znajdź nas na
Pasta jajeczno- łososiowa
Załóż konto lub zaloguj się, aby być pierwszą osobą, której to smakuje!
2 jajka
0, 200 kg fileta z łososia
dwie łyżki masła
sól, pieprz
Sposób przyrządzenia:
Jajka należy ugotowac na twardo, obrać ze skorupek i ugniatać widelcem, aż uzyskają drobną konsystencję. Łososia przygotować na parze lub w piekarniku i rozdrobnić. Połączyć obydwa składniki. Dodać masło. Całość dokładnie wymieszać. Pasta idealnie nadaje się na kanapki dla dzieci. Możemy całośc posypać dowolnymi kiełkami. Ja wybrałam swoje ulubione - kiełki rzodkiewki.

© 2008-2025 MedFood Group SA
Do góry
Chcesz być na bieżąco z Familie.pl?
zamknij
Dołącz do nas na Facebooku
Komentarze
Nie ma jeszcze żadnych komentarzy. Dodaj pierwszy!
Zaloguj się, aby zamieścić komentarz.