20 grudnia 2009 23:04 | ID: 95606
20 grudnia 2009 23:29 | ID: 95620
21 grudnia 2009 00:06 | ID: 95640
21 grudnia 2009 00:16 | ID: 95643
21 grudnia 2009 08:41 | ID: 95679
21 grudnia 2009 09:30 | ID: 95695
Mięsa piekę w naczyniu żaroodpornym ale jeśli już, to jednak wykładam brytfankę folią aluminiową i podlewam najczęściej "odchudzonym", delikatnym rosołem lub wywarem warzywnym.
21 grudnia 2009 09:33 | ID: 95697
21 grudnia 2009 09:55 | ID: 95717
21 grudnia 2009 09:55 | ID: 95718
21 grudnia 2009 09:57 | ID: 95719
haha mój sos podpinam do marynaty Kasi...Się nie zgrało w czasie
21 grudnia 2009 09:58 | ID: 95720
21 grudnia 2009 10:10 | ID: 95728
21 grudnia 2009 10:18 | ID: 95730
21 grudnia 2009 10:57 | ID: 95749
30 grudnia 2009 23:24 | ID: 100313
30 grudnia 2009 23:40 | ID: 100328
23 września 2017 16:38 | ID: 1397761
Coś mi się wydaje że z takiego naczynia mięsko ma zupełnie inny smak..
Nie masz konta? Zaloguj się, aby tworzyć nowe wątki i dyskutować na forum.