18 marca 2017 13:27 | ID: 1369167
Upiekę babkę na oleju .
Moja już się piecze. Miałam nie robić,ale coś za mną chodzi i sama nie wiem co.
18 marca 2017 13:56 | ID: 1369171
Ja po obiedzie upiekę jakieś kruche ciasteczka.
18 marca 2017 15:52 | ID: 1369189
Upiekę babkę na oleju .
Moja już się piecze. Miałam nie robić,ale coś za mną chodzi i sama nie wiem co.
Upieczone i zjedzone. Młodzież usiadła przy stole i po babce.
18 marca 2017 16:16 | ID: 1369190
A za mną chodzi sernik, ale nie mam twarogu, a tak to już, by siedział w piekarniku
18 marca 2017 18:09 | ID: 1369201
My robimłyśmy dziś faworki
24 marca 2017 15:03 | ID: 1370683
Robię ciasto bouty. Ciemne ciasto z kremem kokosowym i polewą czekoladową..
24 marca 2017 15:11 | ID: 1370687
Robię ciasto bouty. Ciemne ciasto z kremem kokosowym i polewą czekoladową..
Czuję się zaproszona
24 marca 2017 15:58 | ID: 1370694
Robię ciasto bouty. Ciemne ciasto z kremem kokosowym i polewą czekoladową..
Czuję się zaproszona
Będzie mi bardzo miło
24 marca 2017 15:59 | ID: 1370696
A takie jedliście?
24 marca 2017 16:03 | ID: 1370700
Mialam kupic kawalek ciasta w sklepie, ale w koncu odpuscilam sobie. Nic tez nie piekę.
24 marca 2017 22:33 | ID: 1370816
Robię ciasto bouty. Ciemne ciasto z kremem kokosowym i polewą czekoladową..
Powiem Wam że bardzo dobre to ciasto a tak dawno nie robiłam..
24 marca 2017 22:46 | ID: 1370824
A my z mężusiem do kawki kupiliśmy w Biedronce swoje ulubione ciasteczka i rurki z kremem...
24 marca 2017 22:55 | ID: 1370827
Robię ciasto bouty. Ciemne ciasto z kremem kokosowym i polewą czekoladową..
Powiem Wam że bardzo dobre to ciasto a tak dawno nie robiłam..
O, to na bogato , mmm... nie jadlam nigdy, a brzmi pysznie. Ja postanowilam, ze w poscie ciasta nie bedzie , chcialam troche ograniczyc nasze lasuchowanie, ale moj pan temat obszedl inteligentnie i kupuje ciastka tortowe i inne tylko w mniejszych porcjach, czyli nie cale ciasto i za kazdym razem to specjalnie dla mnie a sam lasuch jest niesamowity i to jego ciagnie do slodyczy.
25 marca 2017 09:58 | ID: 1370868
Mamy zamiar zrobić drożdżowe ślimaczki z marmoladą. Zobaczymy jak wyjdą.
Kiedyś robiłam z twarogiem,to nie dało się ich pokroić. A teraz córka marudzi,więc próbujemy znowu. Może teraz wyjdą lepsze.
25 marca 2017 10:00 | ID: 1370871
Mamy zamiar zrobić drożdżowe ślimaczki z marmoladą. Zobaczymy jak wyjdą.
Kiedyś robiłam z twarogiem,to nie dało się ich pokroić. A teraz córka marudzi,więc próbujemy znowu. Może teraz wyjdą lepsze.
Ja takie robię z cynamonem.. pyszne sa
25 marca 2017 10:18 | ID: 1370882
Mamy zamiar zrobić drożdżowe ślimaczki z marmoladą. Zobaczymy jak wyjdą.
Kiedyś robiłam z twarogiem,to nie dało się ich pokroić. A teraz córka marudzi,więc próbujemy znowu. Może teraz wyjdą lepsze.
Ja takie robię z cynamonem.. pyszne sa
Wrzuć może przepis na ciasto.
25 marca 2017 10:26 | ID: 1370884
Mamy zamiar zrobić drożdżowe ślimaczki z marmoladą. Zobaczymy jak wyjdą.
Kiedyś robiłam z twarogiem,to nie dało się ich pokroić. A teraz córka marudzi,więc próbujemy znowu. Może teraz wyjdą lepsze.
Ja takie robię z cynamonem.. pyszne sa
Wrzuć może przepis na ciasto.
Drożdżowe ciasto normalnie a masę z 1/2 kostki masła 1/2 szkl. cukru i cynamonu ok. 2 łyżeczek i utrzec wszystko razem. Ja zwijam ciasto jak na makowce a potem kroję na ślimaczki albo całe zapiekam
25 marca 2017 13:23 | ID: 1370918
Mamy zamiar zrobić drożdżowe ślimaczki z marmoladą. Zobaczymy jak wyjdą.
Kiedyś robiłam z twarogiem,to nie dało się ich pokroić. A teraz córka marudzi,więc próbujemy znowu. Może teraz wyjdą lepsze.
Ja takie robię z cynamonem.. pyszne sa
Wrzuć może przepis na ciasto.
Drożdżowe ciasto normalnie a masę z 1/2 kostki masła 1/2 szkl. cukru i cynamonu ok. 2 łyżeczek i utrzec wszystko razem. Ja zwijam ciasto jak na makowce a potem kroję na ślimaczki albo całe zapiekam
Zrobiłam,już się pieką.
Kiedy widzisz,ja do drożdżowego to jakoś nie mam przekonania. Ale jakoś wyszło,nawet dobrze się wałkowalo.
Teściowa to robiła dobre drożdżowe. Ja to robię takie dla leniwych,sypane.
25 marca 2017 14:14 | ID: 1370933
Dopiero bede piekla...
25 marca 2017 15:33 | ID: 1370937
Mamy zamiar zrobić drożdżowe ślimaczki z marmoladą. Zobaczymy jak wyjdą.
Kiedyś robiłam z twarogiem,to nie dało się ich pokroić. A teraz córka marudzi,więc próbujemy znowu. Może teraz wyjdą lepsze.
Ja takie robię z cynamonem.. pyszne sa
Wrzuć może przepis na ciasto.
Drożdżowe ciasto normalnie a masę z 1/2 kostki masła 1/2 szkl. cukru i cynamonu ok. 2 łyżeczek i utrzec wszystko razem. Ja zwijam ciasto jak na makowce a potem kroję na ślimaczki albo całe zapiekam
Zrobiłam,już się pieką.
Kiedy widzisz,ja do drożdżowego to jakoś nie mam przekonania. Ale jakoś wyszło,nawet dobrze się wałkowalo.
Teściowa to robiła dobre drożdżowe. Ja to robię takie dla leniwych,sypane.
Też kiedyś nie umiałam.. teściowa mnie nauczyła.. i lubie drożdżowe..
Jak by tak bliżej to bym wpadła spróbować..
Nie masz konta? Zaloguj się, aby tworzyć nowe wątki i dyskutować na forum.