25 stycznia 2011 14:59 | ID: 392711
Mielone kotlety z dorsza. Dla nielubiących tychże - parówki w sosie. Mizeria i ziemniaki.
26 stycznia 2011 07:09 | ID: 393312
zupa pieczarkowa z mięskiem i kluskami. no i mamy jeszcze pierogi
26 stycznia 2011 07:19 | ID: 393317
Rosołek z makaronem.
26 stycznia 2011 09:05 | ID: 393379
W związku z tym, że wczoraj zjedliśmy bardzo mało pierogów to dziś będziemy je odsmażać i jeść :)
26 stycznia 2011 09:14 | ID: 393389
26 stycznia 2011 09:15 | ID: 393390
zupa pomidorowa
26 stycznia 2011 09:27 | ID: 393414
W związku z tym, że wczoraj zjedliśmy bardzo mało pierogów to dziś będziemy je odsmażać i jeść :)
ja jadam tylko smażone pierogi
26 stycznia 2011 09:27 | ID: 393415
zupa pieczarkowa z mięskiem i kluskami. no i mamy jeszcze pierogi
zupa pieczarkowa zmieniła się w drobiowy gulasz
26 stycznia 2011 09:28 | ID: 393420
W związku z tym, że wczoraj zjedliśmy bardzo mało pierogów to dziś będziemy je odsmażać i jeść :)
ja jadam tylko smażone pierogi
Ja też tylko takie uwielbiam ;)
26 stycznia 2011 10:40 | ID: 393496
W związku z tym, że wczoraj zjedliśmy bardzo mało pierogów to dziś będziemy je odsmażać i jeść :)
A jak robiłaś farsz do tych z pasztetową .Napisz o ile to nie tajemnica
26 stycznia 2011 10:42 | ID: 393500
Dzisiaj obiadek u szwagierki...
26 stycznia 2011 10:52 | ID: 393510
W związku z tym, że wczoraj zjedliśmy bardzo mało pierogów to dziś będziemy je odsmażać i jeść :)
A jak robiłaś farsz do tych z pasztetową .Napisz o ile to nie tajemnica
Po prostu kupujemy pasztetową lub pasztet kroimy na mniejsze kawałki (nie zgniatamy). Podczas gotowania kawałek pasztetu 'rozpływa' się w pierogu. Do tego smażymy na patelni cebulkę z kiełbasą, po ugotowaniu pierogów odsmażamy je na chrupiąco i polewamy cebulką z kiełbasą.
Wpadłyśmy na to z mamą jak kiedyś zostało nam ciasta, a zabrakło farszu ;)
26 stycznia 2011 10:55 | ID: 393513
W związku z tym, że wczoraj zjedliśmy bardzo mało pierogów to dziś będziemy je odsmażać i jeść :)
A jak robiłaś farsz do tych z pasztetową .Napisz o ile to nie tajemnica
Po prostu kupujemy pasztetową lub pasztet kroimy na mniejsze kawałki (nie zgniatamy). Podczas gotowania kawałek pasztetu 'rozpływa' się w pierogu. Do tego smażymy na patelni cebulkę z kiełbasą, po ugotowaniu pierogów odsmażamy je na chrupiąco i polewamy cebulką z kiełbasą.
Wpadłyśmy na to z mamą jak kiedyś zostało nam ciasta, a zabrakło farszu ;)
Dzięki za pomysł:) Jutro będą.
26 stycznia 2011 10:58 | ID: 393517
W związku z tym, że wczoraj zjedliśmy bardzo mało pierogów to dziś będziemy je odsmażać i jeść :)
A jak robiłaś farsz do tych z pasztetową .Napisz o ile to nie tajemnica
Po prostu kupujemy pasztetową lub pasztet kroimy na mniejsze kawałki (nie zgniatamy). Podczas gotowania kawałek pasztetu 'rozpływa' się w pierogu. Do tego smażymy na patelni cebulkę z kiełbasą, po ugotowaniu pierogów odsmażamy je na chrupiąco i polewamy cebulką z kiełbasą.
Wpadłyśmy na to z mamą jak kiedyś zostało nam ciasta, a zabrakło farszu ;)
Dzięki za pomysł:) Jutro będą.
Daj znać czy smakowały
26 stycznia 2011 11:01 | ID: 393522
Napewno
26 stycznia 2011 11:24 | ID: 393549
Pomysłu nie miałam- to mam- pierogi kupię i obsmażę z kiłbaską i cebulką:)
26 stycznia 2011 12:51 | ID: 393620
26 stycznia 2011 13:01 | ID: 393632
ja dziś makron z leczo serwuję
26 stycznia 2011 13:22 | ID: 393644
zupka wiosenna
26 stycznia 2011 13:25 | ID: 393647
Rosół - podejście numer 2
Nie masz konta? Zaloguj się, aby tworzyć nowe wątki i dyskutować na forum.