19 czerwca 2010 10:01 | ID: 233805
19 czerwca 2010 12:37 | ID: 233926
19 czerwca 2010 12:38 | ID: 233928
19 czerwca 2010 12:40 | ID: 233929
19 czerwca 2010 12:43 | ID: 233933
19 czerwca 2010 12:51 | ID: 233937
19 czerwca 2010 13:21 | ID: 233960
19 czerwca 2010 14:19 | ID: 233986
19 czerwca 2010 16:26 | ID: 234040
i jak smakował?
19 czerwca 2010 16:37 | ID: 234048
19 czerwca 2010 16:43 | ID: 234049
20 czerwca 2010 12:14 | ID: 234365
20 czerwca 2010 12:57 | ID: 234373
20 czerwca 2010 12:58 | ID: 234374
20 czerwca 2010 13:17 | ID: 234381
20 czerwca 2010 13:20 | ID: 234382
20 czerwca 2010 14:15 | ID: 234407
20 czerwca 2010 14:24 | ID: 234420
20 czerwca 2010 16:26 | ID: 234474
20 czerwca 2010 17:21 | ID: 234512
Łopatkę kroję w plastry lub kostkę. Układam w żaroodpornym naczyniu. Solę i pieprzę. Posypuję cebulką. Polewam ketchupem i majonezem w równych proporcjach (np. po 2 łyżki). Zapiekam. Na koniec posypuję tartym serem.
Nie masz konta? Zaloguj się, aby tworzyć nowe wątki i dyskutować na forum.